Yaskawa

Yaskawa je vodilni svetovni proizvajalec na področju robotike in pogonske tehnike.

Njeni izdelki in rešitve so podpora avtomatizaciji v različnih industrijskih procesih, vključno z rudarsko in avtomobilsko industrijo, strojništvom, orodjarstvom, kot tudi v pakirni industriji, industriji za obdelavo lesa, tekstilni in polprevodniški industriji ter v dvižni tehniki kot so dvigala, krani, žerjavi…

Tipteh d.o.o. zastopa Yaskavo na področju pogonske tehnike, ki obsega področje frekvenčnih pretvornikov in regulatorjev različnih moči in priključnih napetosti, servo pogonov in sistemov za rotacijske, direktno gnane ter linearne motorje, EMC filtre, zavorne upore, IPM motorje (motorji s permanentnimi magneti) ter vso dodatno opremo za aplikacije, ki je potrebna v pogonski tehniki. Kakovost izdelkov, energetska učinkovitost in širok izbor opreme za vodenje in pozicioniranje motornih pogonov so odlike, ki jih Tipteh z vrhunskimi strokovnjaki in 20-letno tradicijo dosega v partnerstvu z motornimi pogoni YASKAWA.

Novice o opremi proizvajalca Yaskawa lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Motorni pogoni:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+, kompatibilen s SIEMENSom

,

Z zanesljivim in takoj dobavljivim krmilnikom VIPA 300S+, kompatibilnim s SIEMENSom, enostavno in hitro povečajte vrednost in uporabnost svoje naprave!

Modularni krmilnik Yaskawa SLIO

Modularni krmilnik in I/O sistem Yaskawa Vipa SLIO

,

Izjemno kompakten modularni krmilnik Yaskawa VIPA SLIO, vam s številnimi funkcijami in praktično obliko omogoča hitrejšo in cenejšo izvedbo vaših aplikacij.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik VIPA 300S+ Yaskawa

,

Zaradi izjemne hitrosti, razširljivosti in komunikacije, lahko izkoristite krmilnik VIPA 300S+, z vgrajeno tehnologijo SPEED7, za najrazličnejše aplikacije.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Krmilnik VIPA 300S+ dolgoročna naložba

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ za dolgoročno varnost naložbe

,

Krmilnik Yaskawa VIPA 300S+ lahko zaradi hitrosti, razširljivosti in komunikacije uporabite v vseh aplikacijah. Zagotovite si dolgoročno varnost naložbe!

Kompaktni krmilnik Yaskawa SLIO CPU

Kompaktni krmilnik Yaskawa Vipa SLIO CPU 013C

,

Kompaktni krmilnik Yaskawa Vipa SLIO CPU vam nudi zmogljivost sistema SPEED7 v najkompaktnejšem ohišju doslej. Znižajte stroške in prihranite prostor!

Sigma-7 Yaskawa

Servo pogoni Sigma-7 PROFINET, Yaskawa

,

Yaskawini servo pogoni z vgrajenim PROFINET vmesnikom so kompatibilni s številnimi motorji. Naj povečajo učinkovitost vaših motion aplikacij v proizvodnji!

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji