Yaskawa

Yaskawa je vodilni svetovni proizvajalec na področju robotike in pogonske tehnike.

Njeni izdelki in rešitve so podpora avtomatizaciji v različnih industrijskih procesih, vključno z rudarsko in avtomobilsko industrijo, strojništvom, orodjarstvom, kot tudi v pakirni industriji, industriji za obdelavo lesa, tekstilni in polprevodniški industriji ter v dvižni tehniki kot so dvigala, krani, žerjavi…

Tipteh d.o.o. zastopa Yaskavo na področju pogonske tehnike, ki obsega področje frekvenčnih pretvornikov in regulatorjev različnih moči in priključnih napetosti, servo pogonov in sistemov za rotacijske, direktno gnane ter linearne motorje, EMC filtre, zavorne upore, IPM motorje (motorji s permanentnimi magneti) ter vso dodatno opremo za aplikacije, ki je potrebna v pogonski tehniki. Kakovost izdelkov, energetska učinkovitost in širok izbor opreme za vodenje in pozicioniranje motornih pogonov so odlike, ki jih Tipteh z vrhunskimi strokovnjaki in 20-letno tradicijo dosega v partnerstvu z motornimi pogoni YASKAWA.

Novice o opremi proizvajalca Yaskawa lahko najdete na naši strani:

Proizvajalec proizvaja naslednjo opremo za avtomatizacijo:

Motorni pogoni:

Preberite najnovejše novice proizvajalca:

Sigma-7 Yaskawa

Servo pogoni Sigma-7 PROFINET, Yaskawa

,

Yaskawini servo pogoni z vgrajenim PROFINET vmesnikom so kompatibilni s številnimi motorji. Naj povečajo učinkovitost vaših motion aplikacij v proizvodnji!

Frekvenčnik GA500, primeren za vsako aplikacijo

,

Frekvenčnik GA500 je kompakten in fleksibilen pretvornik, s katerim enostavno povežete vse tipe motorjev in ga uporabite v vsaki aplikaciji

Frekvenčni pretvornik, ki ga boste lahko upravljali s pomočjo pametne naprave

Frekvenčni pretvornik z lažjim dostopom

,

Nove mobilne aplikacije, s katerimi boste lažje upravljali frekvenčni pretvornik kar preko vaše pametne naprave ter hitro našli navodila za uporabo.

Krmilnik Yaskawa Vipa microPLC SMALL

Najhitrejši MICRO PLC na svetu

,

Micro PLC, ki s tehnologijo Speed7 dosega visoko hitrost in zmogljivost. V širino meri le 72mm, nadgradite pa ga lahko z do 8 razširitvenimi moduli.

Yaskawa Vipa

YASKAWA VIPA Controls v skupini Tipteh

,

Podjetje YASKAWA Vipa Controls je skupini podjetij Tipteh dodelili distribucijo svojih proizvodov. Več o naši dopolnjeni ponudbi si lahko preberete tukaj

frekvenčnik

Frekvenčnik GA700 – Fleksibilen in enostaven

,

Frekvenčnik Yaskawa GA700 z razponom od 0-590 Hz, aplikacijo za pametne telefone, upravljanjem parametrov v oblaku in dostopom do vse online dokumentacije.

Sigma7-servo pogoni

Servo pogoni SIGMA 7 YASKAWA – visoko precizni

,

Servo pogoni Yaskawa Sigma so učinkoviti, varčni in z natančnim pozicioniranjem. Na voljo so standardni rotacijski, linearni in direktno gnani servo motorji

Super Premium-SPRiPM paket

Kompleti pogonov – Yaskawa SPRiPM

,

Kompleti pogonov sestavljeni iz frekvenčnika A1000 ali V1000 ter učinkovitega IE4+ motorja s permanentnimi magneti, ki ponujajo velik prihranek energije.