Zakaj Tipteh

Se sprašujete zakaj Tipteh? Zakaj izbrati prav nas?

Prepričamo vas lahko z dejstvom, da na področju avtomatizacije uspešno delujemo že več kot 20 let. V tem času smo s svojim znanjem pomagali že več kot 9000 podjetjem, jim pomagali izpeljati številne projekte in doseči večji uspeh. S svojim uspešnim poslovanjem smo prepričali tudi vodilne svetovne proizvajalce opreme za avtomatizacijo, ki so podjetju Tipteh d.o.o. upravičeno zaupali zastopništvo.

Prepričamo vas lahko tudi z dejstvom, da smo poslovanje v tem času razširili tudi preko mej Slovenije. Uspešne podružnice smo ustanovili na področje Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Makedonije, hkrati pa vedno iščemo tudi nove trge.

Naša rastoča ekipa izkušenih inženirjev bo z veseljem svetovala in pomagala tudi Vam.

Imate problem? Imamo rešitev!

Še drugi argumenti, s katerimi Vas bomo prepričali!

Ugodne cene

Ugodna cena

Kljub visoki dodani vrednosti, ki jo nudimo s svojimi uslugami, zagotavljamo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto.

Študije izvedljivosti

Študije izvedljivosti

Za zahtevnejše aplikacije vam izdelamo študijo izvedljivosti, s katero v naši testni sobi potrdimo ustreznost ponujene opreme in pogoje uporabe glede na vašo aplikacijo.

Svetovanje pri integraciji

Svetovanje pri integraciji

Pomagali vam bomo pri umestitvi zahtevnih produktov, preverili združljivost z ostalo opremo in poskrbeli za dobro delovanje sistema.

hitra dobava

Kratki dobavni roki

Stalne in utečene logistične poti ter velika zaloga naših principalov zagotavljajo kratke dobavne roke.

Tehnična podpora

Tehnična podpora

Pred in poprodajno tehnično poporo zagotavlja team sodelavcev šolanih pri proizvajalcih, ki vam bodo pomagali pri optimalni izbiri.

Vrhunski principali

Vrhunski principali

Naši principali so specializirani na svojih področjih, na katerih so tudi nosilci razvoja in novih tehnologij.

Velika zaloga

Velika zaloga

Da bi vam lahko čim hitreje dobavili naročeno blago, imamo lastno skladišče. Na zalogi imamo veliko število standardnih proizvodov.

Zaposleni skupine podjetij Tipteh

Odlična ekipa

Poleg tehnično visoko usposobljenih prodajnih inženirjev našo ekipo sestavlja tudi skupina ažurnih in zanesljivih sodelavcev v logistiki, ki skrbi, da boste naročeno blago prejeli pravočasno.

Kakovostni izdelki

Kakovostni izdelki

Z uporabo naših visoko-kakovostnih in inovativnih izdelkov boste zagotovili svojim sistemom tehnološko naprednost in dolgo življenjsko dobo.